Amennyiben egy új vendéglátóhelyet tervez nyitni, esetleg forgalomnövekedést szeretne elérni a meglévő helyén, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!
Esettanulmány
Csapatunk

Timár András az elmúlt 18 évben több száz bár, club, vendéglő, étterem és rendezvény kommunikációjában vett részt, mint kreatív igazgató, marketing- és kommunikációs vezető.
Éttermi marketing témájú publikációi folyamatosan jelennek meg különböző gasztronómiai magazinokban.
Timár András
Marketing / Kommunikáció / Arculattervezés
Éttermi és fesztivál referenciák:
- Pomo D’oro brand
- Hummus Bar Budapest
- Karma Cafe & Restaurant
- Kürtőskalács Fesztivál
- LisztFeszt / Liszt Ferenc tér
- Icon étterem / Hilton Budapest
- Bar Kosmopol / London

Nánássy Zsolt 15 évig dolgozott a Bonus Rendezvény Központnál, mint Rendezvény Igazgató.
Több mint 60 étterem elindítását, majd üzemeltetését végezte és több száz rendezvény – köztük
állami rendezvények – teljes körű lebonyolítását biztosította.
Nánássy Zsolt
Étterem-és rendezvény management
Étterem és rendezvény referenciák:
- A Belügyminisztérium étterme
- Thonett Palota
- Zöldfűszer étteremlánc
- Állami protokoll rendezvények (2004-2009)
- Shalimar Étterem lánc

Vadim Ostapenko 1992 óta foglalkozik internetes fejlesztésekkel. IT tanulmányait Moszkvában végezte, Magyarországra 1995-ben érkezett. 20 éve dolgozik különböző éttermeknek, cluboknak és vendéglátóhelyeknek, mint web-fejlesztő és online marketing specialista.
Ostapenko Vadim
Web / Arculattervezés / SEO
Étterem, bár, club referenciák:
- Trófea Grill Étterem
- Rio Club Budapest
- Országalma Étterem
- Rivalda Restaurant
- Ristorante Il Terzo Cerchio
- Bohémia Étterem
- Fausto / Osteria

Bogschütz Dániel okleveles Inbound Marketing szakember, közel 15 éves gyakorlati tapasztalattal rendelkezik. A „GasztroMarketing Kézikönyv”, „A Hatékony éttermi weboldal ABC-je”, című szakmai tanulmányok szerzője, a Horeca Marketing Klub társalapítója, a METRO Vevőakadémia rendszeres meghívott oktatója, a Budapesti Üzleti és Kommunikációs Főiskola vendégtrénere.
Bogschütz Dániel
Vendégszerzés / Online marketing
Étterem és éttermi szolgáltató referenciák:
- Araz Étterem
- Callas Cafe & Restaurant
- Lipóti Pékség
- Sodexo
- Náncsi Néni Vendéglő
- Vakvarjú Étterem
- Bonne Chance vendégház

Végel Dániel húsz éve van jelen a szakmában. Képei nemzetközi díjakat is elnyerő szakácskönyvekben jelentek meg mint a The Art of Grill, vagy Segal Viktor, Bereznay Tamás séfek könyvei. Különleges érzékkel valósítja meg olyan brandek vizuális elképzeléseit fotóval vagy videóval mint a Four Seasons Hotel Budapest vagy a Villa Bagatelle. Képei rendszeresen jelennek meg a legjelentősebb hazai és külföldi lapokban, mint a The New York Times, Financial Times, BBC Online, Forbes, Octogon, Ernst&Young Magazine, KLM Onboard Magazine, stb.
Végel Dániel
Professzionális fotó / videó
Étterem, szakácskönyv és rendezvény referenciák:
- Villa Bagatelle
- Segal Viktor: Színek és Ízek (BOOOK Kiadó Ltd.)
- Bereznay Tamás: Németország Ízei (BOOOK Kiadó Ltd.)
- Castle Hotel Szidónia
- Il Terzo Cerchio

Varga Zita építész és interior designer 20 éve van jelen egyedi hangulatú munkáival és belső tereivel a magyar és nemzetközi vendéglátó piacon. Nevéhez több étteremlánc, bár és club megtervezése és megvalósítása kötődik.
Varga Zita
Belsőépítészet
Étterem és helyszín referenciák:
- Mirage Hotel & Spa
- Trófea Grill Újbuda / Óbuda
- Trattoria Pomo D’oro
- Arany Kaviár Étterem
- Szent Andrea Wine Bár
- Karma Cafe & Restaurant
- Eiffel Bisztro

Patkós Balázs Álmos építész és kivitelező munkáit szinte az egész országban meg lehet tekinteni.
Portfóliójában a Balaton környéki kis vendéglőktől kezdve a Pannonhalmi apátság épületegyüttesének komplett felújítása egyaránt megtalálható.
Patkós Balázs Álmos
Építészet / Generál kivitelezés
Generál kivitelezés referenciák:
- Gozsdu Udvar teljes kialakítás
- Halázsbástya étterem
- Márvány menyasszony
- Pannonhalmi Apátság komplett felújítás
- A Magyar Parlament étterme
- Pesti Vígadó
- Budai Vígadó

Gálvölgyi Dorka közel húsz éve foglalkozik kommunikációs tervek készítésével, sajtókampányok kivitelezésével és rendezvényszervezéssel. Dolgozott újságíróként, rendezvény igazgatóként, PR és kommunikációs szakemberként. Kulturális produkciók és rendezvények teljes körű kommunikációjának sora van a háta mögött.
Gálvölgyi Dorka
PR / Sajtó
Referenciák:
- Madách Színház / PR és kommunikációs igazgató
- Blikk / újságíró
- Best magazin / újságíró
- “Megy a gőzös” című nagyjátékfilm / Kommunikáció és sajtó szervezése
- Kormányzati Személyügyért Felelős Államtitkárság / Kommunikációs igazgató

Kovács Zoltán Budapest legjobb éttermeinek dolgozott közel húsz évig, mint séf és kreatív séf.
Szakács mestervizsgája mellé felsőfokú kereskedelmi és reklám diplomával is rendelkezik.
Nála tanult többek között Széll Tamás is, aki 2016-ban döntőbe jutott a Bocuse d’Or versenyen és megnyerte a szakácsolimpia európai döntőjét.
Az utóbbi időben több nagykövetség vezető séfje.
Kovács Zoltán
Kreatív séf
Referenciák:
- A Francia Nagykövet személyi séfje
- A Szaudi Királyság Nagykövetének séfje
- Costes étterem – Sous chef (ekkor Michelin csillagot kapott az étterem)
- Az USA Nagykövetség szakácsa
- Austria Sport Hotel Ideal Hochgurgl, Ausztria – séf
- Cafe Erte – Executive chef
- Kogart ház étterem – konyhafőnök

Hankisz László a harmadik legnagyobb magyar ital disztribútor cég területi igazgatójaként tevékenykedett 15 évig. A legnagyobb kluboknak és éttermeknek szervezte az ital- étel beszállítást és catering szolgáltatásait.
Hankisz László
Disztribúció / catering
Referenciák:
- DOKK Club
- Palace Siófok
- Hooch (Kereskedelmi Igazgató)
- Kispipa
- Coronita

Timár Katalin több, mint 20 éve foglalkozik vendéglátással. Étterme Ibizán található és a sziget egyik legfelkapottabb vendéglátó helye. 17 évig vezette London és Barcelona legjobb éttermeit és bárjait. Éttermi kurzusait 5 éve vezeti Londonban, Barcelonában és Ibizán.
Timár Katalin
Nemzetközi kapcsolatok / Trainer
Referenciák:
- Kosmopol Cocktail Bar London
- Eclipse Bar London
- Bardo Bar London
- Creps del Borne Barcelona
- Papaya Ibiza