Küldetésünk
Egy vendéglátóhely kialakítása bonyolult és komplex folyamat. Első sorban jó lokációt kell találni, a környékhez kialakítani egy odaillő koncepciót, pénzügyi tervet írni, építésszel közösen megtervezni a helyet, engedélyeket beszerezni, belső építésszel a hely belső világát megálmodni, konyha technikussal kialakítani a konyhai teret, arculatot tervezni, személyzetet találni, étlapot írni kreatív chef bevonásával, marketing tervet készíteni.
Ebben tudunk mi segíteni!
Célunk, hogy segítsünk ügyfeleinknek létrehozni az álmát egy új vendéglátóhely esetén, meglévő helynél pedig annak optimalizálása és a forgalom növelése.
Segíteni tudunk üzleti tervek elkészítésében, új koncepciók kialakításában, építésben, tervezésben, üzemeltetésben, IT rendszerek kialakításában, HR feladatokban, üzleti- és marketing stratégiák kialakításában.
Tudjon meg többet az általunk kínált szolgáltatásokról!